Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Onderhoud

Onderhoud, pech of een ongeval?
dan ben je bij ons bij het juiste adres!

Heeft uw wagen een onderhoud nodig, dan geven wij hem graag de nodige servicebeurt, volgens de precieze voorschriften van ons merk. Zo behoudt U altijd de garantie van uw fabrikant.
Onze mekaniekers worden vakkundig op geleerd om jullie de beste service te bieden voor het onderhoud of herstellingen.
Onze atelier beschikt over alle aangepaste materialen om jullie te helpen voor het onderhoud, pech of ongeval. Nieuwe technologieën geen probleem ons materiaal wordt telkens mee vernieuwd zodat we snel en efficiënt het probleem kunnen opzoeken.
We staan altijd tot uwer beschikking tijdens de garantieperiode maar ook daarbuiten.
Kom 1 maal per jaar voor het onderhoud en u krijgt een gratis Nissan Assistance aangeboden.

In onze wachthoek is een speelruimte en ipad voorzien voor de kleinsten, tevens zijn er comfortabele zetels voorzien waar je een boek kan lezen of een kopje koffie drinken.
Uiteraard is onze toonzaal voorzien van gratis wifi.

Banden

Ongerust over uw banden kom langs en wij geven u professioneel advies. Wij vervangen ook u banden aan de beste prijs kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor alle merken van banden. Neem contact op met ons voor uw prijsofferte op maat.

Wat dan voor in de winter? Geen probleem bij ons kan je ook terecht voor uw winterbanden.
zowel voor banden op velg als enkel banden dat we dan jaarlijks voor u op uw originele velgen plaatsen. Bij ons kunt u ook terecht voor het stockeren van uw winter of zomerbanden.

Carrosserie

Een ongeval tegen gekomen geen probleem wij herstellen uw auto in onze carrosserie. Heeft u schade aan uw wagen? Kom gerust eens langs voor een gratis prijsbestek te laten opmaken. Ook wordt er een gratis vervangen ter beschikking gesteld als uw wagen binnen is voor herstelling. Wij beschikken over een eigen verfmengbank en spuitcabine zodat wij eender welk kleur kunnen maken om uw wagen te herstellen.

Wij kunnen een selectie van gespoten vervangende Nissan-onderdelen verkrijgen. Door deze voorraad van Nissan-onderdelen die klaar zijn om gemonteerd te worden kunnen we de vervanging van onderdelen zoals spiegelkappen of bumpers in zeer korte tijd uitvoeren. Dit betekent dat uw auto zo kort mogelijk buiten bedrijf is.

RUITEN

Moet uw ruit vervangen worden? Dan kan u bij ons steeds terecht zowel voor het vervangen van de voorruit als de andere ruiten in uw wagen. Tegenwoordig zijn er al heel wat sensoren die aan de voorruit zijn gemonteerd zoals een regensensor, een camera voor de verkeersbordherkenning. Wij beschikken in ons atelier over alle geschikte apparatuur om alle camera’s en sensoren opnieuw te kalibreren. Zo kunt u altijd met een gerust gemoed terug de weg op. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de vervanging van uw ruit.

Nieuwtjes