Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Naverkoop

Airco cleaning

Last van muffe geurtjes uit uw airco? In uw aircosysteem is na verloop van tijd de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot muffe geurtjes uit de ventilatieroosters, maar ook irritaties aan luchtwegen en ogen.
Ga dus fris de lente in en laat uw airco reinigen bij uw dichtstbijzijnde NISSAN dealer. 

ANTI-ALLERGIE POLLENFILTERS

In onze moderne samenleving zijn allergieën helaas sterk in de opmars. Hooikoorts is daarbij de meest voorkomende vorm. Recente studies tonen ook aan dat de rijvaardigheid en dus ook de veiligheid hierdoor sterk in het gedrang komen.

De Anti-allergie pollenfilter is voor de meeste mensen dan ook de perfecte oplossing. Niet minder dan 96% van alle allergenen wordt immers door de Anti-allergie pollenfilter uit de wagen gefilterd.

Vanaf €39 BTWi! Ga dus snel naar uw NISSAN-dealer en zorg dat u dit filter in uw auto heeft, want het seizoen begint dit jaar al vroeg!

TOT 30% KORTING OP ZOMERBANDEN

Zorg dat u elk seizoen met de juiste banden rijdt. Het profiel van een winterband is anders dan die van een zomerband. Met hogere temperaturen is uw remweg een stuk korter als u met zomerbanden rijdt. Laat uw autobanden daarom altijd ruim voor het nieuwe seizoen omwisselen.

Voor optimale veiligheid tijdens de zomermaanden gebruiken wij uitsluitend zomerbanden van topmerken. Kosten zijn inclusief BTW, balanceren en montage. Wielbouten en milieuheffing zijn niet inbegrepen.

Vraag uw service-adviseur naar de voorwaarden en mogelijkheden voor úw Nissan.

LENTEPROMOTIES

Lentekriebels en zin in een uitstap? Met deze dakkoffer bent u gerust dat alles mee op weg kan wat u nodig heeft!

Uw dakkoffer nu vanaf € 226 !

Nieuwtjes