Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Naverkoop

Winterbanden
Banden – zowel zomer- als winterbanden – zijn een zeer belangrijk onderdeel van je auto. Immers: het enige contact dat je hebt met de weg verloopt via de banden. Die moeten dus een maximum aan veiligheid bieden door veel grip te bieden en water af te voeren.  Winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius en daaronder meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek. En dat laatste komt in België natuurlijk veelvuldig voor.

Verschil in remweg op sneeuw
Winterbanden zijn uit een andere rubbersamenstelling opgetrokken dan zomerbanden. Verder hebben winterbanden een heel ander profiel met extra lamellen. Dat zorgt voor meer grip. 
Winterbanden bieden betere grip door een zachtere rubbersamenstelling en een aangepast profiel. Daardoor presteren ze optimaal in het winterseizoen. Daarnaast zijn winterbanden in veel landen verplicht tijdens de winter of bij winterse omstandigheden.

Promo

Winterbandenset* voor €999 incl BTW

  • 4x Alu velg (zie foto hiernaast)
  • 4x bandendruksensor
  • 4x winterband Nexen
  • Eerste montage op de wagen inbegrepen
    * passend op Nissan New Juke, Qashqai vanaf 2014

Winterbanden Catalogus

Prijslijst Winterbanden 2020-2021*
* prijzen zijn incl BTW & eerste montage inbegrepen

Wilt u prijs voor losse winterbanden (op uw velg) stuur een mail naar: tatjana.nissandesmet@gmail.com

GRATIS Nissan paraplu of anti vries voorruitbescherming
bij aankoop van set winterbanden op aluminium velg 
 

 

 

Nieuwtjes